Ga naar de inhoud
Entertainment

The Streamers houden persconferentie, hinten op nieuw concert

Beeld © ANP

Wie toe is aan een muzikale, gezellige avond heeft waarschijnlijk geluk. The Streamers hebben een nieuwe promovideo gedeeld, wat tot nu toe in 100% van de gevallen betekent dat er een concert op de planning staat.

"Wat ik heb geleerd met dit project is dat je nooit nooit moet zeggen"

Mark Rutte, eat your heart out: de gelegenheidsformatie organiseert een heuse persconferentie. Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Frank Lammers, Rolf Sanchez, Maan en Suzan en Freek: de hele club is uitgerukt om weer een kekke video op te nemen. De boodschap blijft, zoals altijd, een beetje vaag, maar de verwachtingen zijn daardoor niet minder hooggespannen: de 'persconferentie' van The Streamers staat gepland voor dinsdag 8 maart om 11.00 uur.

Davina
Lees ook:
Davina Michelle spoorloos bij The Streamers: 'Waar is ze?'

De groep kwam vorig jaar maart bij elkaar omdat liveconcerten vanwege de coronapandemie niet mochten doorgaan. De eerste livestreamshow vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Een maand later stond de band op Koningsdag bij Paleis Noordeinde. In mei namen The Streamers afscheid vanuit De Kuip, om op tweede kerstdag toch weer bij elkaar te komen. Guus sloot vlak voor het kerstconcert al niet uit dat The Streamers weer iets zouden gaan doen. "Wat ik heb geleerd met dit project is dat je nooit nooit moet zeggen."

Dus treden ze op tijdens Koningsdag? Of trekken ze hun plannen door tot 5 mei? De inhoud van de persconferentie blijft nog even geheim, dus blijf op de hoogte door de website of de socials van The Streamers te volgen op 8 maart.

Kraan lacht om valse uithaal Streamers: 'Leek wel een alarm'

00:52
Waar
Zie ook:
Waar waren Paul de Leeuw en Snelle tijdens The Streamers?