Ga naar de inhoud
Entertainment

Ben Saunders hoeft niet onder het mes na opname in ziekenhuis

Ben Saunders (38) hoeft niet onder het mes voor het abces van vijf centimeter dat op zijn dikke darm is ontdekt. Dat vertelt de zanger aan 'Shownieuws'. Ben maakt zijn antibioticakuur af en mag daarna weer naar zijn huis.

"Ik hoop dat ik snel weer op de been ben"

Aanvankelijk was er sprake van dat Ben geopereerd moest worden en wellicht een stoma had moeten krijgen. "Ik hoop dat ik snel weer op de been ben en weer door kan met mijn dagelijkse leven. Er komen leuke dingen aan die ik niet wil missen", zegt hij nu tegen Shownieuws.

Ben liep al enkele weken rond met flinke pijn. Pas toen hij nog amper aanspreekbaar was, nam zijn vriendin hem mee naar het ziekenhuis.

Ben
lees ook:
Ben Saunders opgenomen in ziekenhuis: 'Pijn werd steeds erger'

Daar heeft Ben vijf dagen doorgebracht, waarna hij met medicijnen - die het abces moeten doen laten slinken - naar huis werd gestuurd. Doordat de medicatie niet voldoende werkte, ligt hij nu weer in het ziekenhuis.

De artiest heeft geen flauw idee hoe hij aan het abces komt. "Ik ben 10 kilo afgevallen. Doordat ik zoveel pijn had, kon ik niet goed eten. Ik moet nu wel een gezonder dieet gaan aanhouden; geen cola en geen wit brood meer."

Ben
lees ook:
Ben Saunders geeft voorproefje van zijn comeback album