Entertainment

Frank Dane heeft reünie met oud-collega's: 'Lang niet zo gelachen'

28 februari 2022 12:37 Aangepast: 28 februari 2022 12:47
Frank Dane Beeld © ANP

Eind vorig jaar kwam er abrupt een einde aan de ochtendshow van Frank Dane (40) bij Radio 538. De radio-dj kreeg te horen dat hij zijn ochtendshow moest afstaan aan Wietze de Jager (32) en Klaas van der Eerden (46). Gisteren vond de eerste reünie plaats met zijn oud-collega’s van de radiozender en Frank deelt een foto hiervan op social media.

"Twee maanden niet zo gelachen als gisteravond"

Frank en zijn team kregen op 27 december een flinke klap te verwerken, nadat Talpa Network hem liet weten dat hij zijn ochtendshow moest afstaan. Voor Frank kwam het nieuws ontzettend onverwacht, hij koos er daarom ook voor om niet nog tot 31 januari door te gaan, maar per direct te stoppen.

Toch lijkt het nog helemaal koek en ei tussen hem en zijn oud-collega’s. Op Instagram plaatst hij een vrolijk kiekje met de hele groep. 'Twee maanden niet zo gelachen als gisteravond', schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Plussize mannenmode blijft achter: 'Frank Dane is al plussize'

Collega-radio-dj Sander Hoogendoorn is blij dat de mannen nog steeds door één deur kunnen: 'Mooi om jullie weer zo samen te zien.' Twee van de aanwezigen, Eke Bosman en Jelte van der Goot, lijken het in ieder geval erg naar hun zin gehad te hebben. Ze reageren allebei met lachpoppetjes en een hartje onder de Instagram-post.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Plussize mannenmode blijft achter: 'Frank Dane is al plussize'

Frank reageerde op zijn abrupte vertrek bij ons aan de desk:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore