Entertainment

Iedereen verdenkt Kim-Lian in WIDM vanwege deze hints

26 februari 2022 12:35 Aangepast: 26 februari 2022 12:38
Kim-Lian van der Meij voor 'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

De finale van 'Wie is de Mol?' wordt vanavond eindelijk uitgezonden. Slechts drie kandidaten zijn nog over; Fresia Cousiño Arias (30), Everon Jackson Hooi (39) en zowat alle kijkers' hoofdverdachte Kim-Lian van der Meij (41). Dat de Molloten en deelnemers massaal op de 'Teenage Superstar'-zangeres zitten, is niet zo gek als je de volgende hints op een rijtje zet.

1. Goud

Een terugkerend thema is de kleur goud. Wat dat te betekenen heeft, is nog onduidelijk. Maar het zou zomaar kunnen dat het een aanwijzing is richting Kim-Lian. Het multi-talent heeft in het verleden weleens het Gouden Televizier-Ring gala gepresenteerd. Wat het allemaal nóg verdachter maakt: dat jaar won Wie is de Mol? de Ring! 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Everon is de Mol en wel om deze WIDM-hints

2. Geldig

Dat Kim-Lian in één van de afleveringen een briefje van 250 euro achterhield, is alom bekend. De actrice neemt haar mede-kandidaten graag op de hak en blijft stellig ontkennen het biljet in bezit te hebben. Maar tijdens één van de confessionals, waarin de deelnemers recht in de camera praten, showt ze het briefje. Hier zit heel toevallig een gaatje in, waar voorheen een stukje goud op te zien was. Daar kijkt ze weer doorheen. Is dat een hint naar het masker dat de Mol draagt tijdens de onthulling?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alle verdenkingen rondom Fresia uit WIDM op een rijtje

3. Gekkie

Bij de opdracht met de schapen wist Kim-Lian van tevoren al dat ze 'iets' met dieren gingen doen die dag. De Mol weet vooraf al waar de opdrachten over gaan en wat er gaat gebeuren. Het zou dus zomaar kunnen dat ze al voorkennis heeft. Op een ander moment zingt Kim-Lian het nummer 'The Lion Sleeps Tonight'. Laat dat nummer nu net beginnen met het muziekteken mol. Zacht uitgedrukt: verdacht!

De finale van Wie is de Mol? is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. De ontknoping is een week later te zien, op hetzelfde tijdstip bij dezelfde zender. 

Wie dan ook weer van de partij is, is Arno! De mode-expert vloog er redelijk vroeg in het avontuur uit, tot zijn grote spijt: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore