Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles wordt alwéér lastig gevallen door oude stalker

Beeld © ANP

Een 28-jarige man die eerder was veroordeeld voor het stalken van Harry Styles, heeft nieuwe aanklachten aan zijn broek hangen dat hij zou hebben ingebroken in het huis van de zanger. Dat melden meerdere Britse media.

Pablo Tarazaga-Orero zou woensdag hebben ingebroken in het huis van Styles in Londen. Daar zou hij een vrouw die aan het werk was hebben aangevallen. Tijdens de inbraak zou hij ook een vaas van de 28-jarige zanger hebben vernield. De dakloze Tarazaga-Orero wordt aangeklaagd voor vernieling, mishandeling en het gebruik van geweld om toegang tot het huis van Styles te krijgen.

Harry
lees ook:
Harry Styles neemt videoclip op in rijdende bed bij Buckingham Palace

Tarazaga-Orero werd in 2019 al door de rechter schuldig bevonden aan het stalken van Styles. Er werd de man een straatverbod opgelegd. Ook mocht hij geen direct of indirect contact meer met Styles opnemen.

Harry
lees ook:
Harry Styles kan ruim miljoen krijgen voor optreden privéfeestje

De problemen begonnen toen Styles jaren geleden een dakloze jongere zag slapen in een bushokje. De popster kocht wat eten voor hem en bood hem een hotelkamer aan. De man begon hem vervolgens drie maanden lang te stalken door briefjes in zijn brievenbus te stoppen, hem te volgen naar het café en zelfs te kamperen voor zijn huis. Styles belde de politie toen de dakloze man hem achtervolgde tijdens het hardlopen. Harry voelde zich daardoor ontzettend onveilig.