Ga naar de inhoud
Entertainment

Aaron Carter ondervraagd door politie en kinderbescherming

Aaron Carter Beeld © ANP

Aaron Carter (34) heeft donderdagavond een filmpje gedeeld waarop te zien is dat iemand van de kinderbescherming, begeleid door twee agenten, poolshoogte komt nemen bij de voormalig kindster. Ook postte Aaron een video op Instagram waarop zijn ex-vriendin Melanie Martin met een mes rondloopt in huis.

In het bijschrift van een van de filmpjes maakt Aaron zijn ex uit voor mishandelaar en leugenaar en stelt hij dat zij vreemd is gegaan en niet stabiel is. Melanie en Aaron werden drie maanden geleden ouders van een zoon, Prince. Aaron haalt in zijn bericht uit naar de kinderbescherming omdat die hem naar zijn drugsgebruik zou hebben gevraagd. Ook is hij woedend dat een medewerker van de kinderbescherming hem per ongeluk bij zijn broers naam, Nick, noemde. Aaron en Nick, zanger van de Backstreet Boys, staan niet op goede voet.

Aaron
Lees ook:
Aaron Carter en verloofde Melanie weer bij elkaar

Het is niet de eerste keer in het jonge leven van Prince Carter dat de kinderbescherming voor hem is ingeschakeld. Ook bij de vorige breuk van Melanie en Aaron, rond de geboorte van het ventje, werd er melding gemaakt bij de instelling. De zanger beweerde vorige maand dat toen uit onderzoek is gebleken dat er geen onveilige situatie was voor de baby. In de nieuwe clips geeft hij aan dat hij zijn zoon terug wil. Uit de posts wordt niet duidelijk waar het jongetje op het moment verblijft.

Aaron
Lees ook:
Aaron Carter en verloofde week na geboorte eerste kind uit elkaar