Ga naar de inhoud
Entertainment

Expeditie Robinson: All Stars introduceert nieuw spelelement

Expeditie Robinson: All Stars Beeld © Expeditie Robinson: All Stars

Dat het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson: All Stars' een keiharde wordt was vanaf het allereerste moment al duidelijk. Toch heeft het winnende team, Kamp Zuid, een klein voordeel. Zij hebben namelijk de 'faida' in handen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste aflevering van Expeditie Robinson: All Stars.

Kamp Zuid - bestaande uit Dio, Dominique Hazeleger, Ferry Doedens, Mariana Verkerk, Hugo Kennis, Niels Gomperts en Sebastiaan Labrie - mochten niet alleen alle spullen die ze hebben verzameld tijdens de loodzware eerste proef met zich meenemen naar hun kamp, ook kregen ze de 'faida', een nieuw element dit seizoen. Deze kunnen ze één keer inzetten bij een immuniteitsproef voor extra voordeel.

Proeven
Bekijk ook:
Proeven nieuwe seizoen Expeditie Robinson 'bizar zwaar' volgens kandidaten

Van de zestien oud-finalisten moesten er op dag één al twee naar huis. Voor Gregory Sedoc en Kay Nambiar hield het avontuur al op voordat 'ie überhaupt begonnen was. "Ik wilde het uitschreeuwen, ik werd helemaal gek in mijn hoofd. Het is nog niet klaar. Ik ben nog niet begonnen", aldus afvaller Gregory. "Ik had het zó graag gewild, ik was zó ready."

Oorspronkelijk zou het nieuwe seizoen, dat gepresenteerd wordt door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper, exclusief bij Videoland te zien zijn. Vanwege het uitvallen van The voice of Holland op de vrijdagavond, is Expeditie Robinson: All Stars nu elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Of kijk (alvast vooruit) bij Videoland.

Kersvers presentatieduo Art en Geraldine voelen zich net broer en zus

02:02
All
Lees ook:
All Stars Expeditie Robinson na tweede deelname: 'Tevredener mens'