Entertainment

Zoenvideo opgedoken van Bachelor-deelneemster en Dennis Schouten

24 februari 2022 15:53 Aangepast: 24 februari 2022 16:10
Beeld © ANP

De 22-jarige Karen wist tijdens haar rode loper-moment de bachelor Thomas van der Vlugt (29) in te pakken met haar krullen. Wie ook voor haar looks lijkt te zijn gevallen is 'Roddelpraat'-presentator Dennis Schouten (26). Op TikTok duikt namelijk een oude video op waar de twee elkaar zoenen.

"Is een kusje voldoende?"

Karen zoent de ex-PowNed presentator niet zomaar, want ze wordt uitgedaagd door Jan Roos. Op de video is te horen dat hij de kersverse deelneemster uit de Bachelor een pet belooft in ruil voor een zoen met Dennis. "Is een kusje voldoende?", vraagt ze voordat ze er lustig op los zoent. Haar kus werd, zoals afgesproken, beloond met een Roddelpraat-pet. Ook geeft ze de kus met Dennis 'een 10 uit 10'. Karen lijkt voorbereid deze challenge in te zijn gestapt, want Dennis viel iets meteen op: "Jij had een Smintje in, hè?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas onthult opmerkelijk detail over dates in De Bachelor

Ondanks de geslaagde kus is er verder geen vonk ontstaan tussen de twee, want Karen is met haar deelname aan De Bachelor nog steeds op zoek naar de liefde. Dit keer zoekt ze prins op het witte paard bij een andere presentator namelijk Thomas van der Vlugt. Van een kus is nog geen sprake geweest, maar inmiddels heeft ze wel twee rozenceremonies overleefd. En wie weet dat de kus snel zal volgen als ze op date mag met de bachelor. 

Karen in De Bachelor Karen in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hier volg je de deelnemers aan De Bachelor

Gister was alweer de tweede rozenceremonie te zien en hoewel het voor Thomas moeilijk is om iemand weg te sturen, voelde hij wel meteen aan met wie hij geen klik heeft. De Bachelor komt elke woensdag met een nieuwe aflevering bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore