Ga naar de inhoud
Entertainment

Peter uit Massa is Kassa overweegt een maagverkleining

Peter Gillis Beeld © ANP

Het nieuwe seizoen van 'Massa is Kassa' is nog maar net van start, maar Peter Gillis (59) doet al meteen een onthulling in de eerste aflevering van het SBS-programma. Hij mist namelijk zijn oude lichaam toen hij nog 85 kilo woog en overweegt hiervoor zelfs een medische ingreep.

"Wilde ik eigenlijk al lang geleden doen"

Terwijl Peter een hap yoghurt naar binnen werkt vertelt hij over zijn plannen: "Ik zit er toch wel aan te denken om een maagverkleining te gaan doen. Die ik eigenlijk al lang geleden wilde doen", voegt hij toe. Zijn vriendin is echter niet zo blij met dit idee. "Ik ben het er niet mee eens. Dat weet je", vertelt ze. Over de 85 kilo zegt ze: "Ik vind dat te mager. Dan ben je Peter niet meer." Peter wil toch graag een middenweg vinden en aast naar de 100 of 110 kilo. "Dat is in ieder geval 20 kilo eraf", vertelt hij optimistisch. Zijn vriendin lijkt hiermee in te stemmen: "Dan ben je in ieder geval een stuk gezonder en ben ik een stuk blijer." Of deze maagverkleining er echt gaat komen, is nog niet duidelijk. 

Peter
Lees ook:
Peter Gillis had liever plek van zijn zoon ingenomen tijdens overval

In het programma Massa is Kassa worden Peter en zijn familie gevolgd door de camera's, terwijl zij een imperium aan vakantieparken onderhouden. Zo'n realityshow kent natuurlijk ook mindere kanten. Zo werd eind vorig jaar de zoon van Peter, genaamd Mark, met geweld overvallen in vakantiepark Prinsenmeer. Aan RTL Boulevard vertelt hij over deze verschrikkelijke dag. 

Vriendin
Lees ook:
Vriendin Nicol van Peter Gillis start eigen erotische webshop

Massa is Kassa-ster Peter Gillis van slag na overval op zoon

02:19