Ga naar de inhoud
Entertainment

Lindsay Lohan onthult eindelijk hoe je haar achternaam uitspreekt

Lindsay Lohan Beeld © Getty Images

Op 12-jarige leeftijd liet de inmiddels 35-jarige Lindsay Lohan een onuitwisbare indruk achter met 'The Parent Trap'. De film uit 1998 was haar grote doorbraak, waarna ze jarenlang dé It Girl van Hollywood was. Maar blijkbaar spreken we al zo'n 24 jaar haar achternaam verkeerd uit, zo blijkt uit Lindsays nieuwe TikTok-filmpje.

"Heb ik het mijn hele leven al verkeerd uitgesproken?!"

Lindsay is sinds kort te vinden op TikTok. De actrice ging eerder al viral toen ze een scène uit The Parent Trap nadeed, maar nu weer door een filmpje waarin ze haar achternaam uitspreekt. Lindsays fans zijn met stomheid geslagen: 'Heb ik het mijn hele leven al verkeerd uitgesproken?!'

Lindsay
Lees ook:
Lindsay Lohan ten huwelijk gevraagd door haar vriend

Wat blijkt namelijk is dat je de klemtoon niet op de A in Lohan legt, maar juist op de O. Hierdoor klinkt Lindsays achternaam meer als 'Lowen' dan we al die jaren dachten. Veel volgers zijn in de war, anderen bieden juist hun excuses aan dat ze het nooit goed hebben uitgesproken. 

Om de haverklap gaat er iets viral op TikTok. Zo ook de meest hippe foodtrends. Miljuschka Witzenhausen vertelt er in de video hieronder meer over.

Smulpapen opgelet: dít zijn de meest hippe foodtrends van TikTok

03:34
Lindsay
lees ook:
Lindsay Lohan helpt Harry en Meghan op weg in L.A.