Ga naar de inhoud
Entertainment

Britney Spears denkt dat voormalig manager haar probeerde om te leggen

Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears (40) is ervan overtuigd dat haar voormalig management TriStar Entertainment haar om het leven wilde brengen. Dat liet ze woensdag weten in een Instagrampost, die ze later weer verwijderde.

"Tot op de dag van vandaag denk ik dat dat precies was wat ze wilden doen"

In het bericht kondigde ze ook aan juridische stappen te nemen tegen het bedrijf, dat werd ingeschakeld door haar vader Jamie nadat de zangeres onder curatele werd gesteld. "Mijn vader verafgoodde deze twee vrouwen", zei ze over TriStars bazin Lou Taylor en diens rechterhand Robin Greenhill. Ze zegt dat ze vlak voor ze werd opgenomen in een instelling op bezoek is geweest op het kantoor van TriStar, waar ook actrice Kate Beckinsale bij aanwezig zou zijn geweest.

'Britney
Lees ook:
'Britney Spears krijgt 15 miljoen dollar voor boek'

"Ik denk dat ze me probeerden om te leggen, tot op de dag van vandaag denk ik dat dat precies was wat ze wilden doen", schreef Britney zonder verder uit te leggen wat ze daarmee bedoelde. "Maar er was niets mis met me en ik ben niet doodgegaan." Ze eindigde haar bericht met: "Ze zijn ermee weggekomen en ik zal ze de rest van mijn leven blijven waarschuwen."

Britney
Lees ook:
Britney Spears verklapt: 'Eerlijk gezegd heeft mijn huis drie woonkamers'

Een woordvoerder van TriStar liet woensdagavond aan TMZ weten: "Deze claims zijn uit de lucht gegrepen en daarbij ontzettend beledigend, schadelijk en onacceptabel."

Beestenboel
Lees ook:
Beestenboel bij Britney Spears: 'Hond én kat geadopteerd'

Afgelopen september was daar eindelijk die lang gehoopte doorbraak in de zaak van Britney Spears tegen haar vader Jamie. Na bijna 10 jaar werd Jaimie per direct uit zijn rol gezet als toezichthouder van zijn dochter. Michiel Vos was voor ons aanwezig bij de rechtbank in Los Angeles en sprak daar met fans die bijna net zo uitzinnig zijn als Eric.

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06