Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Roos noemt aangifte Carlo Boszhard 'een kansloze zaak'

Dennis Schouten en Jan Roos Beeld © ANP

Jan Roos (45) lijkt zich geen zorgen te maken om de aangifte die Carlo Boszhard (52) tegen hem heeft gedaan. De journalist zegt dat de RTL-presentator "een kansloze zaak" heeft.

"Ik beschuldig hem zelf van niks"

"Ik heb in Roddelpraat gezegd dat het verhaal in de Story, dat er een RTL presentator is met grijpgrage handjes, over Carlo Boszhard gaat. Ik beschuldig hem zelf van niks", laat Roos weten in een reactie aan het ANP. Hij zegt dat hij zijn informatie "via bronnen heeft vernomen". "Of het zo is laat ik in het midden. Een kansloze zaak dus voor hem."

Albert
Lees ook:
Albert Verlinde verwijt Humberto toch niet van ongewenst gedrag

In de nieuwste aflevering van het YouTube-juicechannel Roddelpraat vertelt Jan onder meer dat Carlo "handtastelijk" zou zijn geweest naar een bekende mannelijke collega. Story bericht onder meer over mogelijk grensoverschrijdend gedrag richting minderjarige jongens.

Humberto
Lees ook:
Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde vanwege smaad en laster

Carlo meldde op Instagram dat het om "leugens" gaat en dat hij aangifte gaat doen wegens laster. "Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn."

Carlo
Lees ook:
Carlo Boszhard doet aangifte tegen Jan Roos en RoddelPraat

Nu The Voice beerput opengetrokken is, houdt heel medialand zijn adem in. Het moddergooien lijkt begonnen te zijn, nu Albert Verlinde Humberto Tan in één adem noemt met het The Voice of Holland-schandaal en hem beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. Humberto laat het er niet bij zitten en dient een aanklacht in.

Luuk over beweringen Albert Verlinde: 'Niemand herkent dit verhaal'

05:17