Ga naar de inhoud
Entertainment

Carlo Boszhard doet aangifte tegen Jan Roos en RoddelPraat

Beeld © ANP

Heftige beschuldigingen aan het adres van Carlo Boszhard (52) in de nieuwste aflevering van de online serie 'RoddelPraat'. Naar aanleiding van de aantijgingen in de video doet de presentator aangifte.

"Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid"

'Zojuist vol ongeloof gekeken naar RoddelPraat waarin er leugens over mij verteld worden', begint Carlo zijn bericht. 'Ik zal aangifte doen tegen Jan Roos en RoddelPraat wegens laster. Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn.'

Carlo refereert hiermee naar het gesprek in onderstaande video, vanaf minuut 8.30 te zien.

Banden
Lees ook:
Banden van Jan Roos opnieuw lek geprikt: 'Raakt me niet'

Nadat Story eerder kopte dat er geruchten gaan over een RTL-presentator en minderjarige jongens, vertelt Jan Roos in de video dat dit volgens hem over Carlo Boszhard gaat. "Ik heb gehoord over wie dat verhaal in Story zou gaan. Dat is niet zomaar iemand. (...) Ik heb het van meerdere bronnen gehoord, waaronder een BN'er", beweert Jan. 

In de video wordt Carlo ervan beschuldigd een andere presentator 'bepoteld' te hebben tijdens een live-uitzending. Daarnaast beweert Jan dat Carlo 'druk bezig is' om dit 'in de doofpot te houden'. Ook zou Jan gehoord hebben dat Carlo 'overdreven handtastelijk is naar hetzelfde geslacht'.

Daarna haalt Jan geruchten uit Story aan over minderjarige jongens die door Carlo zouden zijn 'aangerand'. Carlo ontkent de aantijgingen in zijn statement op social media. 

Famke
Lees ook:
Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat

De makers van RoddelPraat lagen ondanks nog in de clinch met Famke Louise. De rapper eist een rectificatie en schadevergoeding van de mannen, nadat ze onder andere beweerden dat Famke zou zijn misbruikt door Ali B.

Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat

00:25