Ga naar de inhoud
Entertainment

Charlize Theron voelde zich onveilig op de set na ruzie met Tom Hardy

Beeld © Getty Images

Charlize Theron (44) werkte in 2015 samen met Tom Hardy (44) voor de film 'Mad Max: Fury Road', maar heeft daar niet bepaald warme herinneringen aan. Ze zou zich namelijk 'niet veilig' met de acteur hebben gevoeld op de set, nadat de twee een 'agressieve confrontatie' met elkaar hadden. Zo blijkt uit een boek dat reporter Kyle Buchanan schreef over de film.

"Het kwam op een punt waarbij het een beetje uit de hand liep"

De ruzie zou begonnen zijn toen Tom op een dag laat op de set verscheen, terwijl Charlize al helemaal in kostuum klaar stond om te filmen. Charlize was destijds net moeder geworden en wilde geen minuut tijd verspillen op de set. Het feit dat Tom twee uur te laat op de set verscheen, viel bij haar dan ook niet goed.

Charlize
Lees ook:
Charlize Theron krijgt 'droomverjaardag' cadeau van vrienden

Charlize zou direct op Tom zijn afgestapt en hem al scheldend hebben meegedeeld dat hij een boete zou krijgen voor elke minuut dat hij te laat op de set zou verschijnen. Tom zou daar op zijn beurt 'vrij agressief' op hebben gereageerd, waardoor Charlize zich bedreigd voelde door hem. Volgens cameraman Mark Goellnicht zou de actrice vervolgens hebben geëist dat ze een vorm van bescherming wilde. Vanaf dat moment zou ze een producer toegewezen hebben gekregen die constant bij haar in de buurt was.

Tom
Lees ook:
Tom Hardy viel bijna in slaap tijdens de royal wedding

"Het kwam op een punt waarbij het een beetje uit de hand liep", zo vertelt Charlize in het boek aan de schrijver. "Ik had het gevoel dat een vrouwelijke producer de situatie misschien een beetje zou kunnen sussen, omdat ik me op dat moment gewoon niet veilig voelde." De regisseur ging er akkoord mee en vanaf dat moment voelde Charlize zich wat veiliger. "Ik had het gevoel alsof ik weer een beetje kon ademhalen. Het was alsof ik een vrouw bij me had die precies wist wat ik moest doorstaan."

Charlize
Lees ook:
Charlize Theron over seksisme op set van The Italian Job