Entertainment

Guus Meeuwis geeft een 'warming-up' in theater voor Groots-reeks

23 februari 2022 08:43 Aangepast: 23 februari 2022 09:35

Guus Meeuwis (49) speelt in aanloop naar de komende editie van zijn 'Groots en met een zachte G'-concertreeks drie keer een kleine "warming-up" in 013 in Tilburg. Tijdens die 'The Road to Groots'-theatershows blikt de zanger terug op de afgelopen vijftien jaar van zijn jaarlijkse feest in het Philips Stadion in Eindhoven.

"Ik wil je op een leuke manier lekker maken voor het grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen"

Het eerste concert in 013 is op 4 maart, daarna volgen er nog twee. "Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is. Ik hoef jullie niet te leren hoe je moet zingen, dansen en springen. Dat heb ik in al die jaren al vaak genoeg gezien. Ik wil je ook niet voorbereiden op het feest. Je bent heus niet vergeten hoe leuk het kan zijn", aldus de zanger. "Ik wil je op een leuke manier lekker maken voor het grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Guus Meeuwis over ophef 'crematorium'-huis: 'Laat het van ons zijn'

Fans kunnen zich vanaf vrijdagochtend inschrijven voor kaartjes. Groots met een zachte G vindt plaats van 10 tot en met 12 juni.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bruiloft Guus Meeuwis en Manon Meijers gaat dit jaar 'eindelijk' gebeuren

Naast zijn concertreeks heeft de zanger ook andere 'Grootse' plannen in zijn agenda staan. Het staat al een hele tijd op de planning, maar het coronavirus gooit continu roet in het eten voor Guus en zijn vriendin Manon Meijers. De twee willen elkaar dolgraag het jawoord geven, maar hebben hun huwelijk alweer moeten uitstellen. Daar baalt de zanger enorm van, vertelt 'ie. Het stel hoopt dit jaar dan eindelijk het altaar te bereiken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore