Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers kunnen afdingen in Massa is Kassa niet aanzien: 'Te gênant'

Beeld © Kijk

Het nieuwe seizoen van 'Massa is Kassa' is van start gegaan en dat betekent dat we weer ouderwets kunnen genieten van de fratsen van Peter en 'ons Nicol'. In de eerste aflevering is te zien hoe de twee de koffers pakken voor een vakantie in Spanje, waar ze flink de hand op de knip houden én waar Nicol alvast wat inspiratie op doet voor haar nieuwste onderneming: een 'intimiteitsboetiek'.

"Jij hebt je omzet ook weer gehad voor vandaag"

De ouders van Nicol, Mieke en Johnny, gaan al jarenlang tijdens de winter op vakantie naar Spanje om zo aan de kou te kunnen ontsnappen. Nicol en Peter kunnen ook wel een vakantie gebruiken en reizen ze achterna. Waar de ouders van Nicol in een bescheiden vakantiehuis verblijven, pakt Peter flink uit met een prachtige penthouse. Het blijkt al snel dat hij op de rest zoveel mogelijk wil bezuinigen, want in plaats van ergens lekker tapas te gaan eten, kiezen ze voor een Nederlandse snackbar om de hoek.

Hilarisch:
Lees ook:
Hilarisch: Ruud Gillis valt in de vijver in Massa is Kassa

Als Nicol niet veel later zin krijgt om even lekker te gaan shoppen, zorgt Peter ervoor dat ze niet te veel geld uitgeeft. Bij een kraampje met sjaals blaft hij de verkoper toe dat 8 euro voor een sjaal echt veel te veel geld is, waarna er een ware 'onderhandelingsoorlog' ontstaat. Als de verkoper uiteindelijk akkoord gaat met Peter zijn voorstel, blijkt die nog steeds niet tevreden te zijn. "Zeg eens dat hij moet opschieten", zo bitst hij Nicol toe. "Nou Ali Baba, jij hebt je omzet ook weer gehad voor vandaag", zo gaat hij verder. Bij de kijkers thuis valt het gedrag van Peter niet bepaald goed:

Massa
Lees ook:
Massa is Kassa-ster Peter Gillis van slag na overval op zoon

De twee zijn overigens niet alleen maar voor plezier in Spanje. Nicol wil ook wat inspiratie op doen voor één van haar nieuwste businessplannen, namelijk het opzetten van een intimiteitsboetiek. Peter moet best even slikken als hij van haar plannen op de hoogte wordt gesteld:

Ons Nicol uit Massa is Kassa wil eigen 'intimiteitsboetiek' starten

01:00