Ga naar de inhoud
Entertainment

Feestcafé Lil Kleine schort samenwerking met rapper voorlopig op

Lil Kleine Beeld © ANP

Feestcafé 't Lammetje heeft de 'promotionele activiteiten' van Lil Kleine (27) voorlopig opgeschort. Dat laat de eigenaar van het café, Leon Poppes, weten aan het ANP.

"Feestcafé ’t Lammetje keurt het gedrag van Lil Kleine ten zeerste af"

"Feestcafé ’t Lammetje keurt de beschuldigingen geuit tegen Lil Kleine ten aanzien van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes, zoals deze op beelden via de media zijn vertoond ten zeerste af. ’t Lammetje schort promotionele activiteiten van Lil Kleine ten aanzien van feestcafé ’t Lammetje op tot nader order."

In 2018 openden de horecaondernemers en broers Leon en Darwin Poppes het café aan de Lange Leidsedwarsstraat, bij het Leidseplein. Daarvoor gingen ze de samenwerking aan met Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet. Hij nam een deel van de promotie op zich en was regelmatig te zien in de uitgaansgelegenheid. Voor zover bekend is de rapper geen eigenaar van de zaak. Een jaar eerder opende hij met vriend en ondernemer Daniel Lam de snackbar De Belg aan het Rembrandtplein. Daar is de rapper wel eigenaar van.

Tino
lees ook:
Tino Martin boycot Lil kleine: 'Niet welkom in Ziggo Dome'

Lil Kleine ligt onder vuur vanwege diverse geweldsincidenten. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van de mishandeling van zijn verloofde Vaes. Sony Music maakte zondagavond bekend niet meer met de rapper samen te willen werken. Eerder meldde ook platenlabel TopNotch, dat tot voor kort met Lil Kleine samenwerkte, zijn muziek niet meer te promoten.

De rapper ziet de ene na de andere samenwerking sneuvelen. In de video hieronder zie je daar meer over.

Exit
lees ook:
Exit Sony raakt rapartiest Lil Kleine financieel keihard

Lil Kleine ziet ene na andere samenwerking sneuvelen als gevolg van mishandeling

07:06