Entertainment

Mark Gillis zag na overval andere kant van vader Peter: 'Hij had tranen in z'n ogen'

21 februari 2022 16:10 Aangepast: 21 februari 2022 16:13
Familie Gillis Beeld © Wessel de Groot

Het deed de gehele familie Gillis behoorlijk schrikken, toen Mark (26) vorig jaar in elkaar geslagen werd tijdens een brute overval. Terwijl hij herstelde van het leed dat hem was aangedaan, zag Mark dat zijn familie er altijd voor hem zal zijn.

"Ik zag ook een andere kant van papa"

In gesprek met Veronica Superguide blikt Mark terug op deze angstige tijd. In november 2021, op het vakantiepark van zijn vader, vond de overval plaats. Door drie dieven werd hij enige tijd vastgehouden en zwaar toegetakeld.

"Iedereen stond meteen voor me klaar na de overval", zegt Mark nu. "Ik zag ook een andere kant van papa. Natuurlijk, ik wist wel dat hij emotioneel kan zijn, maar als je 'm echt met tranen in zijn ogen op bezoek ziet komen... dat doet wel wat met je."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Peter Gillis had liever plek van zijn zoon ingenomen tijdens overval

Het is natuurlijk niet heel vreemd dat de familie zo hecht is, gezien ze ook samenwerken in het vakantieparkenbedrijf van hun vader Peter. De zaken gaan bij de Gillisjes √°ltijd door. "Als we elkaar dan tegenkomen op een verjaardag, bijvoorbeeld, gaat het eerst kort over koetjes en kalfjes, halen we mooie herinneringen op, maar dan gaat het al vrij snel weer over zakelijke dingen. Daar ontkom je niet aan."

Is het dan altijd een serieuze bedoening bij de familie Gillis? Welnee, er is ook ruimte voor gelach. Zoals die ene keer toen Ruud in de vijver viel. In de video hieronder zie je het fragment.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Mishandelde Mark Gillis weer op tv: 'Ben er goed vanaf gekomen'

Massa is Kassa is vanaf dinsdag weer wekelijks rond 20.30 uur te zien bij SBS6.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore