Entertainment

Hernieuwde K3 scoort eerste gouden plaat met album Waterval

21 februari 2022 12:45 Aangepast: 21 februari 2022 13:42
K2 zoekt K3 Beeld © ANP

Hanne, Marthe en Julia van K3 hebben in België een gouden plaat ontvangen voor hun album 'Waterval'. Het is hun eerste gouden plaat in deze nieuwe formatie. Twee maanden na de release van de single 'Waterval' is het liedje ook nog zeven miljoen keer gestreamd, is het album twaalf miljoen keer gestreamd en is de clip op YouTube meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Dat heeft Studio 100 maandag bekendgemaakt. De gouden plaat wordt uitgereikt voor de verkoop van meer dan 35.000 exemplaren van het album.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ziggy en Celester van K2 zoekt K3 brengen mierzoete single uit

Op dit moment zijn Julia, Hanne en Marthe druk aan het repeteren voor hun eerste liveshow samen. De Kom erbij-tour begint over twee weken, op 5 maart, in Hasselt en is in het najaar in Nederland te zien. De shows in Hasselt zijn inmiddels uitverkocht en de kaartverkoop voor de shows in Nederland loopt volgens Studio 100 'als een trein'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

K3-Klaasje schittert naast Juvat Westendorp in Nederlandse familiefilm

Vlak nadat Julia werd gekozen als het nieuwe lid van de meidengroep, sprak RTL Boulevard met haar. In de video hieronder zie je het gesprek, waarin ze vertelt over haar eerste dagen als K3'tje.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore