Ga naar de inhoud
Entertainment

Ziggy en Celester van K2 zoekt K3 brengen mierzoete single uit

Celester en Ziggy Beeld © Instagram @celester_dn

'K2 zoekt K3'-deelnemers Ziggy Krassenberg en Celester De Nijs hebben hun eerste single samen uitgebracht waarvan je spontaan gaatjes krijgt. Het nummer, genaamd 'Suikerspin', valt in ieder geval bij K3-zangeres Hanne Verbruggen (27) al in de smaak.

De 19-jarige Julia uit Bergen op Zoom won onlangs het programma K2 zoekt K3 en mocht de plek van de Nederlandse Klaasje Meijer innemen in de meidengroep K3. Ook Ziggy en Celester zagen zichzelf al dansen en zingen voor duizenden kinderen en hun ouders. Voor Celester kwam die droom zelfs héél dichtbij en ze wist de finale te halen. Nu probeert ze haar solocarrière van de grond te krijgen. 

Deze
Lees ook:
Deze K2 zoekt K3-finaliste is al drie keer gevraagd voor Temptation Island

Vrijdag kwam de mierzoete videoclip uit van haar nieuwe single genaamd 'Suikerspin', dat ze samen maakte met Ziggy. De twee verschijnen regelmatig bij elkaar op TikTok, en nu is er dit nummer - waar vanzelfsprekend ook een TikTok-dansje bijhoort. 

Gert
Lees ook:
Gert Verhulst neemt het op voor Gordon: 'Hij ging niet te ver in K2 zoekt K3'

Het nummer heeft meerdere verwijzingen naar K2 zoekt K3. Zo zingt Celester onder meer 'Ik heb verloren, maar wel dankbaar. Ik heb gestreden, maar ik stond daar' en 'Ik heb geen tranen meer, geen waterval', een verwijzing naar de K3-hit 'Waterval'. In de clip is ook nog een een bijrolletje voor Luca weggelegd, die ook hoopte de plek van Klaasje in te nemen.

En er zijn nog meer 'toevalligheden'. Zo werd de clip van 'Suikerspin' geschoten in het Amsterdam Instagram-museum Wondr. De videoclip van 'Waterval', de eerste single van K3 met Julia, werd opgenomen in Smile Safari, de Vlaamse versie van Wondr.

Nieuw K3-lid Julia: 'We zijn aan elkaar aan het wennen'

00:50
K3-Klaasje
Lees ook:
K3-Klaasje schittert naast Juvat Westendorp in Nederlandse familiefilm