Ga naar de inhoud
Entertainment

Fred van Leer heeft avond van zijn leven in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Ruth Jacott (61) mag deze week het spannende spel spelen dat 'I Can See Your Voice' heet. Zingt zij haar hit 'Blijf Bij Mij' met een waanzinnige zanger of zingt ze samen met een valse stem? Fred van Leer (45) heeft zo zijn voorkeur...

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van I Can See Your Voice.

"Ik wil je verder niet beïnvloeden, maar ik vind het een heel leuk plaatje om naar te kijken"

De aflevering van vrijdagavond wordt gespeeld met Ruth Jacott en haar fan Dhiraj. Door middel van verschillende rondes moeten zij bepalen wie van de deelnemers een gouden keeltje heeft en wie de boel voor de gek houden. Fred zal het allemaal een worst zijn, hij heeft alleen maar oog voor de de Candyman en zijn torso. 

Rapper
Lees ook:
Rapper Donnie begaat megablunder in I Can See Your Voice

Helaas voor de stylist kan hij er maar kort van genieten, want Ruth Jacott en haar fan stemmen de knapperd er meteen uit. "Hij ziet er te gelikt uit", verklaren ze. "Daarom moet hij eruit." En daar is Fred het natuurlijk he-le-maal niet mee eens. "Ik zou doen dat je hem nog even ziet playbacken", probeert hij hen over te halen. "Misschien gaat er dan gedanst worden, dat lijkt me heel gezellig. Hij heeft een headset op hè. Mensen met een headset gaan dansen. Ik wil je verder niet beïnvloeden, maar ik vind het een heel leuk plaatje om naar te kijken."

Zijn betoog werkt want de 90's Girl neemt zijn plek in. Een goede keuze blijkt als Anita, zoals de dame echt heet, begint met zingen en totaal faalt. "Het was gewoon alsof je nooit had geoefend", lacht Marieke.

Marieke
Lees ook:
Marieke haalt woede I Can See Your Voice-kandidaat op de hals

Even later is het podium van de waarheid alsnog voor de Candyman, die geen zuivere noot uitbrengt. Toch is het geen saai optreden want de 30-jarige Robin, zoals hij echt heet, geeft een Magic Mike-achtig optreden weg waar iedereen enorm van geniet.

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Of kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.