Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Kleine niet meer welkom bij concertreeks Tino Martin

Lil Kleine en Tino Martin Beeld © Instagram @tinomartin

Tino Martin (38) werkt niet meer samen met Lil Kleine (27) en schrapt hem van de lijst met gastartiesten tijdens zijn Viva Las Vegas-concerten in mei in de Ziggo Dome. Dat zegt de zanger in het ochtendprogramma 'Mattie & Marieke' op Q-music. De rapper werd afgelopen weekend in Amsterdam aangehouden vanwege mishandeling, naar verluidt van zijn verloofde Jaimie Vaes.

"Ik zat de beelden samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: wat een lul zeg"

"Het is over en uit", zegt Tino Martin, die eigenlijk Eduard Martinus Kattenberg heet. "Ik heb thuis geleerd: aan een vrouw kom je niet. Het kan echt niet." Hij vindt het 'super jammer', vervolgt hij. "Hij zou ook in de Ziggo Dome komen, maar dat doe ik ook niet meer."

Drankmerk
Lees ook:
Drankmerk Fiorito beëindigt samenwerking met Lil Kleine na geweldsincidenten

Op de vraag hoe de volkszanger op het nieuws van de afgelopen weken heeft teruggekeken, antwoordt hij: "Ik vind het verschrikkelijk. Ik zat de beelden samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: 'wat een lul zeg'. Daar kun je niet omheen". De beelden, waarop te zien zou zijn hoe Lil Kleine zijn vriendin mishandelt, werden door Yvonne Coldeweijer verspreid via haar roddelkanaal.

Tino Martin en Lil Kleine hebben sinds zijn arrestatie geen contact gehad. "Hij is net vrij. En ik heb er niet echt behoefte aan."

OM
Lees ook:
OM in hoger beroep: genoeg bezwaren om Lil Kleine langer vast te houden

De zanger zou ook vragen hebben gekregen of hij het nummer 'Gabber', dat hij vorig jaar met Lil Kleine uitbracht, misschien beter niet had kunnen uitbrengen. Toen ontstond al ophef nadat Lil Kleine zijn vriendin Vaes zou hebben mishandeld op Ibiza. Daarom is de plaat 'drie maanden in de vriezer gezet, om te kijken wat er ging gebeuren', meent Tino Martin. Zowel Lil Kleine als Vaes zei destijds echter dat het 'een gerucht was waar niks van klopt'. Daarop besloot de volkszanger dat de plaat uit kon worden gebracht, waar hij bovendien trots op was, vertelt hij.

Jaimie Vaes heeft geen aangifte gedaan. In onderstaande video leggen we uit hoe dat zit.

'Vrienden Jaimie Vaes houden al jaren dossier bij over Lil Kleine'

07:41