Entertainment

Samenwerking management en Lil Kleine op losse schroeven

15 februari 2022 20:36 Aangepast: 15 februari 2022 21:00
Lil Kleine Beeld © ANP

Managementbureau NAMAM weet niet of de samenwerking met Lil Kleine (27) wordt voortgezet. Dat laat het bedrijf dinsdag weten in een eerste reactie op de vermeende mishandeling van een vrouw door de rapper. De artiest werd zondag aangehouden en zit nog steeds vast.

"Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden"

Lil Kleine werd zondagavond aangehouden na een melding van mishandeling. De politie heeft niet bevestigd dat het om hem gaat maar volgens ingewijden is dat wel zo. Hij zou zijn verloofde Jaimie Vaes hebben mishandeld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine nog langer vast, morgen voorgeleid bij rechtbank

NAMAM vertegenwoordigt zowel Lil Kleine als Vaes, maar kwam tot dusver niet met een reactie. De verklaring van dinsdag komt van het bureau en is niet opgesteld namens de rapper en diens verloofde. Het bedrijf laat weten 'erg geschrokken' te zijn van het incident. "We zijn een managementbureau van bekende artiesten, talenten en influencers en wij zijn ons zeer bewust van de maatschappelijke voorbeeldfunctie die zij hebben en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Wij hechten eraan dat zij die verantwoordelijkheden ook daadwerkelijk nemen."

Het managementbureau zegt alle betrokkenen zo goed mogelijk te begeleiden, maar is zich wel 'aan het bezinnen over het voortzetten' van de samenwerking met Lil Kleine. "Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden. Over de inhoud en strekking van deze voorwaarden kunnen we geen mededeling doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Door zaak-Lil Kleine komt gesprek over huiselijk geweld op gang'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore