Entertainment

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'

17 februari 2022 15:58 Aangepast: 17 februari 2022 16:00
Astrid Beeld © RTL/Videoland

Komende zomer gaat er een nieuw seizoen van het populaire programma 'B&B Vol liefde' van start. In een exclusief interview blikken we met een aantal deelnemers vooruit op hun liefdesavontuur. Zo ook met Astrid (48) uit Oostenrijk. Zij is op zoek naar een 'nuchtere Nederlandse man', omdat ze naar eigen zeggen 'te direct is voor Oostenrijkse mannen'.

"De mannen hier zijn een stuk traditioneler. Hier beslist de man hoe dingen gaan"

Astrid is de trotse moeder van twee kinderen: één van negen en één van tien jaar oud. Ze heeft het met haar kids prima naar haar zin in St. Michael Im Lungau in Oostenrijk, maar zou het leuk vinden als ze haar leven weer kan delen met een leuke vent. Er is alleen één probleem: Oostenrijkers vallen bij haar niet helemaal in de smaak. "De Oostenrijkse man is het niet voor mij. (...) Ik ben zelf een sterke, zelfstandige vrouw die d’r mannetje wel staat en dat past gewoon niet bij de mannen hier. Zij weten daar gewoon geen raad mee."

Ze vervolgt: "Ik ben te direct en ik weet heel goed wat ik wil in mijn leven en hoe ik mijn huis ingericht wil hebben... Hier zijn ze een stuk traditioneler. De man beslist hoe dingen gaan."

Astrid weet duidelijk te omschrijven wat ze wél zoekt in haar toekomstige liefde. "Het moet een sterke, zelfstandige en sociale man zijn, die zijn zaakjes op orde heeft én sportief en empatisch is." Op uiterlijk gebied is de deelnemer minder kieskeurig: "Ik val op uitstraling. Het hoeft helemaal geen knappe man te zijn. Ik val wel op sprekende ogen. En verder ga ik op het innerlijk af."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Art Rooijakkers over B&B Vol Liefde: 'Hoop op meer succes'

Ondanks dat Astrid weet wat ze wil, is ze al twee jaar single. Daar heeft ze zelf wel een verklaring voor: "Ik heb het een beetje links laten liggen en heb me op andere dingen gefocust. Ik heb het hier hartstikke druk. (...) Ik ben ook niet zo’n dater en vond het eigenlijk wel prima."

De moeder van twee hoopt daarom met haar deelname aan B&B Vol Liefde een nieuwe vlam aan de haak te slaan. Dezelfde afloop als vorige seizoen is voor haar geen optie. "Ik vind het jammer dat geen van de deelnemers er ware liefde aan over heeft gehouden. Dat is natuurlijk waarom je meedoet en waar de hoop ligt. Iedereen wil op een gegeven moment wel weer ware liefde tegenkomen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Roxanne uit B&B Vol liefde: 'Ik ben echt verliefd'

Ze gaat er dan ook alles aan doen om dit avontuur te laten slagen. "Ik ga in ieder geval zoveel mogelijk vrije tijd proberen te maken om met hun wat leuks te gaan doen. (...) Je wil natuurlijk ook graag iemand buiten de werkvloer leren kennen." Toch zal ze nog steeds kieskeurig blijven over wie ze toelaat in haar leven. "De stappen zullen wat voorzichtiger zijn nu. (...) Ik ga niet zomaar iedereen aan mijn kinderen voorstellen."

Haar eigen aanpak is simpel: zichzelf zijn. "Ik ben van mezelf al heel open en extravert, dus ik ga me ook niet anders voordoen. (...) Ik ga het gewoon op m’n eigen manier aanpakken en ik hoop dat de mannen hier hun weg kunnen vinden in de drukte."

 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Roxanne uit B&B Vol Liefde over zeldzame ziekte: 'Ik laat het los'

Herken jij jezelf in de omschrijving van Astrid en ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe lover? Dan heb je geluk: je kunt je nog inschrijven voor het komende seizoen van B&B Vol Liefde. Klik hier om je aan te melden.

Het programma is deze zomer te zien bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore