Ga naar de inhoud
Entertainment

Ladies of Soul reageren op incident Glennis Grace: 'Vervelend'

Het team achter Ladies of Soul, de muziekformatie waar Glennis Grace (43) sinds 2013 deel van uitmaakt, heeft voor het eerst gereageerd op alle tumult rondom de zangeres. In een verklaring laten ze weten dat het incident waar de zangeres bij betrokken is 'vervelend is voor alle betrokkenen'. "Het is niet aan ons om hier nu iets over te zeggen", zo meldt de producent van de show.

Ladies of Soul 2022 staat gepland op 23 en 24 september in de Ziggo Dome. Het wordt het eerste optreden van de formatie sinds de coronacrisis. Diverse concertreeksen moesten de afgelopen twee jaar worden afgelast vanwege de diverse lockdowns. De kaartverkoop is al gestart.

Glennis
Lees ook:
Glennis Grace en zoon opgepakt na bedreigen Jumbo-medewerkers

De gelegenheidsband, die gemiddeld eens per jaar een reeks optredens geeft, bestaat sinds 2013 uit Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Tot 2017 zat Trijntje Oosterhuis daar ook bij, maar zij stapte eruit.

Glennis
Lees ook:
Glennis Grace en 15-jarige zoon nog langer vast op politiebureau

Glennis zit sinds zaterdag vast vanwege een incident in een supermarkt in Amsterdam. Het gaat om een geweldsincident, maar verder heeft de politie nog geen mededelingen gedaan. De zangeres werd samen met haar 15-jarige zoon gearresteerd na een vermeend gevecht. Volgens haar advocaat heeft ze een supermarktmedewerker geduwd.

Yvonne Coldeweijer: 'Slachtoffer Glennis Grace twee keer afgeranseld'

05:47
Glennis
Lees ook:
Glennis Grace nog steeds vast in Amsterdams cellencomplex