Entertainment

Bachelor Thomas verzon list om echte kant van kandidaten te zien

15 februari 2022 12:42
Thomas van der Vlugt Beeld © Beau

De makers van 'De Bachelor' stonden voor een pittige opgave. Maar liefst 3500 vrouwen wilden het hart van bachelor Thomas van der Vlugt (29) veroveren, terwijl slechts een handjevol vrouwen daadwerkelijk naar Mexico mocht afreizen. Aan het team de taak om de juiste deelnemers te selecteren.

"Ik wilde de dames een keer zien zonder het mooie jurkje en de make-up"

Om dat proces iets te vergemakkelijken, gaf Thomas hen een wensenlijst mee. In Beau vertelde hij maandagavond waaraan zijn ideale vrouw voldoet. "Ik val op natural beauties, ambitieus, sportief... Een beetje de dingen die ik ook in mezelf zie", aldus Thomas. Maar omdat menig vrouw tijdens De Bachelor met een flinke laag make-up voor de camera verschijnt en er dus weinig 'natural' aan is, verzon de vrijgezel een list.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas van der Vlugt: 'Bachelor-avontuur op mijn lijf geschreven'

Om de vrouwen in hun natuurlijke staat en zonder opsmuk te zien, sloop de bachelor een keer de villa in. Er stond ochtendgymnastiek op het programma. "Maar dat wisten ze niet. Toen ben ik stiekem de hacienda ingegaan en stond ik achter ze. 'Over vijf minuten gaan we ochtendgymnastiek doen.' Ik wilde de dames een keer zien zonder het mooie jurkje en de make-up."

Of het Thomas gelukt is om de liefde te vinden, moet hij nog even geheim houden. Toch hint hij al op een mogelijke liefde aan tafel bij Beau:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe Bachelor Thomas: 'Het kan ook helemaal misgaan'

Beau wordt op werkdagen om 22.00 uur uitgezonden op RTL4. Het nieuwe seizoen van De Bachelor volg je bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore