Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de nieuwe liefde van Temptation-sterretje Delphine

Delphine Beeld © Instagram @delphinedevrieze

Wie 'Temptation Island' heeft gezien, is ongetwijfeld opgelucht dat de stekker uit de toxische relatie van Bert (33) en Delphine (27) is getrokken. Hoewel Bert onlangs nog op z'n Yolanthe's door Delphine werd genaaid toen ze de inboedel meenam, zijn beiden weer gelukkig in de liefde. Maak kennis met de nieuwe liefde van Delphine.

Bert blaast al tijden hoog van de toren wat betreft zijn nieuwe relatie met Kelly - hij moet er natuurlijk voor zorgen dat Delphine meekrijgt hoe gelukkig hij is - maar ook zijn ex-vriendin heeft het liefdesvirus te pakken. Ze heeft Valentijnsdag aangegrepen om haar relatie met Thomas Instagram official te maken. Ook op TikTok pronkt Delphine inmiddels met haar lief. 

Delphine
Lees ook:
Delphine uit Temptation neemt inboedel van ex Bert mee: 'Smerige actie'

Het moddergooien tussen Bert en Delphine is ondanks hun nieuw verworven liefdes nog niet gestopt. Hun oude liefdesstulpje is een paar weken geleden verkocht, waarna Delphine de complete inboedel heeft buitgemaakt. Bert is ziedend. 'Dan denk je dat de misère stopt als uw huis is verkocht... Toch is het nog belangrijk voor Delphine om uw hele kot leeg te halen, alsof alles van haar is... Ga ik ooit iets terugzien van de meubels en tv? Smerige actie!' schreef hij op social media. Schijnbaar zijn zelfs zijn onderbroeken en sokken meegenomen. 

Bert
Lees ook:
Bert onthult: 'Delphine en ik hebben na kampvuur nog gekust'

Na een tumultueuze relatie van tien jaar zetten Bert en Delphine er tijdens de opnames van Temptation Island een punt achter. Niet alleen tijdens, maar ook ná het verbreken van hun relatie bleef de sfeer tussen hen giftig. Toegegeven, hij had Delphine geen 'hoer' mogen noemen in het programma, maar ook Delphine is heus geen heilig boontje, beweerde Bert in het interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen", klonk het uit zijn mond. 

Eerder blikte Delphine in Temptation Love Therapy terug op hun deelname aan het liefdesprogramma:

Temptation Love Therapy: Delphine herkent 'huilebalk' Bert niet terug

08:28