Ga naar de inhoud
Entertainment

'Kim Kardashian bang dat iemand Pete Davidson iets aandoet'

Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Nadat hij al zijn boze berichtjes over Pete Davidson (28) van zondag had verwijderd, heeft Ye West (44) maandag weer zijn scheidingsperikelen op Instagram gedeeld. De rapper plaatste onder meer een screenshot van een sms'je van ex Kim Kardashian (41), waarin ze schreef dat ze bang was dat iemand Pete iets zou aandoen vanwege Ye's hatelijke berichten.

"Als iemand Pete iets aandoet is het jouw schuld"

Zondag deelde Ye tien berichten over Kims nieuwe vlam Pete waarin hij de comedian uitschold en vage geruchten over de SNL-presentator deelde. Zijn ex sms'te hem daarover en zei: 'Je creëert een gevaarlijke en enge situatie. Als iemand Pete iets aandoet is het jouw schuld.' Die sms deelde Kanye, en schreef daarbij: 'Op verzoek van mijn vrouw, kan niemand Skete iets fysieks aandoen. Ik ga de situatie zelf oplossen.'

Wat
Lees ook:
Wat is het nou? Kanye West toch wél weer verliefd op Kim Kardashian

Alhoewel dat ook als een bedreiging kan klinken, vatte Kim het positiever op en bedankte haar aanstaande ex-man. Toen ze zag dat hij de berichten op Instagram deelde, stuurde ze hem een nieuwe sms met de vraag waarom hij hun gesprekken niet privé kon houden. 'Omdat ik een sms kreeg van mijn favoriete persoon in de hele wereld. Ik ben je grootste fan. Waarom zou ik dat niet met iedereen delen?' antwoordde hij daarop.

Larsa
Lees ook:
Larsa Pippen verklaart einde vriendschap met Kim K: 'Ik was een probleem'

Ye en Kim liggen al een jaar in scheiding. Het stel was bijna zeven jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (4) en zoons Saint (6) en Psalm (4).

Eric over The Kardashians: 'Liefdesperikelen Kim en Kayne staan centraal'

04:11