Entertainment

Van mishandeling verdachte Lil Kleine komt maandag nog niet vrij

14 februari 2022 17:32 Aangepast: 14 februari 2022 17:32
Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine (27), die momenteel wordt verdacht van mishandeling, moet langer vast blijven zitten op het politiebureau van Amsterdam. Dat laat de politie maandag weten via Twitter.

"Tot het moment van een eventuele voorgeleiding doen wij verder geen mededelingen meer"

Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd zondagavond in Amsterdam aangehouden wegens verdenking van mishandeling. Een woordvoerder van de politie bevestigde maandagochtend dat er nog altijd een 27-jarige man vastzit. Ingewijden melden dat het inderdaad om Jorik gaat. 

Op het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer werden eerder zondagavond beveiligingsbeelden gedeeld waarop te zien zou zijn hoe de rapper een vrouw aan haar haren uit een auto trekt en vervolgens mogelijk haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Vermoedelijk ging het hier om Jaimie Vaes, de vriendin van Jorik.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Gelekte camerabeelden vermeende mishandeling door Lil Kleine zijn van eigen huis

'De verdachte (27) die zondagavond werd aangehouden in verband met een mishandeling op de Prinsengracht blijft ook vandaag op last van de officier van justitie vastzitten. Tot het moment van een eventuele voorgeleiding aan een RC of een heenzending doen wij verder geen mededelingen meer', schrijft de politie op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Koen Kardashian uit woede naar Lil Kleine: 'Monster'

In de zomer van 2021 zou het ook al mis zijn gegaan tussen Jorik en Jaimie, toen zij samen op Ibiza waren. De artiest zou de moeder van zijn kind toen geslagen hebben. Uiteindelijk gaven de twee samen tekst en uitleg over het incident. In de video hieronder zie je dat fragment van toen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore