Ga naar de inhoud
Entertainment

Wat is het nou? Kanye West toch wél weer verliefd op Kim Kardashian

Beeld © ANP

Het bijzondere gedrag van Kanye West (44) gaat maar door. Nadat hij eerst boos, toen weer verliefd en daarna toch weer boos was op zijn ex Kim Kardashian (41), is hij nu toch weer verliefd op haar. De rapper, die met een bipolaire stoornis kampt, schrijft op Instagram dat hij geen ruzie heeft met Kim en er alles aan wil doen om hun gezin - ze hebben samen vier kinderen - weer samen te brengen.

"Ik heb hoop dat we weer samenkomen"

Op Instagarm schrijft Kanye, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, 'niet op te geven om te strijden voor zijn gezin'. 'Ik heb hoop dat we weer samenkomen', aldus de artiest. Het is opvallend te noemen, omdat Ye al een tijdje gelukkig is met een andere vrouw: Julia Fox. Alhoewel The Mirror nu schrijft dat zij hém gedumpt heeft.

Kanye
lees ook:
Kanye West opent opnieuw de aanval op Pete Davidson

Overigens heeft Ye de laatste tijd ook meerdere keren de aanval geopend op de nieuwe vriend van Kim; Pete Davidson. Zeer recent schold hij de comedian niet alleen uit, hij deelt ook een privébericht dat Pete aan Kanye heeft gestuurd dat gaat over de kinderen van Kim en Kanye.

In totaal deelde Kanye een tiental berichten over Pete. Om aan te tonen dat de berichten echt van hem kwamen en zijn account niet gehackt was, plaatste Kanye ook nog een foto van zichzelf waarop hij een kladblok in de lucht houdt met daarop de datum van zondag en de tekst 'mijn account is niet gehackt'.

Kanye
lees ook:
Kanye West geeft ook feest in een stadion voor nieuw album
Julia
lees ook:
Julia Fox: 'Kanye heeft nog gevoelens voor Kim, dat is normaal'