Entertainment

Koen Kardashian uit woede naar Lil Kleine: 'Monster'

14 februari 2022 13:15 Aangepast: 14 februari 2022 13:25
Koen Kardashian Beeld © ANP

Koen Pieter van Dijk (29) - ook wel bekend als Koen Kardashian - heeft gereageerd op de beelden van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes (32) door Lil Kleine (27). In een Instagram Story haalt hij met harde woorden uit naar de rapper en neemt hij het op voor zijn vriendin.

"Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je"

Een dag na de vermeende mishandeling van zijn beste vriendin, reageert Koen vol woede. 'Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je', schrijft hij. 

Hij vervolgt: 'Ik hoop dat je nu vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer je weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie. Je bent zo’n mooi mens.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Anouk reageert op zaak Lil Kleine: 'Jaimie, pak je vrijheid'

Naast Koen hebben meerdere BN’ers zich uitgesproken over het voorval. Anouk, Jim Bakkum en Miljuschka Witzenhausen plaatsen alle drie een reactie op hun Instagram Story. 'Fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af', aldus Jim op Instagram. 'We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het', reageert Miljuschka. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lil Kleine nog steeds vast op politiebureau Amsterdam

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore