Ga naar de inhoud
Entertainment

Rapper Donnie begaat megablunder in I Can See Your Voice

Rapper Donnie Beeld © Videoland/I Can See Your Voice

Rapper Donnie (27) lijkt in de vierde aflevering van 'I Can See Your Voice' niet helemaal te weten tegen wélk programma hij precies 'ja' heeft gezegd. De sympathieke rapper valt tijdens de lipsync-ronde door de mand, waardoor het er sterk op lijkt dat hij geen één aflevering heeft gekeken voor zijn deelname.

"Oh, dit is niet live?"

Een aflevering van I Can See Your Voice is opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo moeten kandidaten zich na de eerste eliminatieronde één voor één op het podium melden voor de lipsync. Tijdens deze ronde playbacken ze een nummer, terwijl je op de achtergrond al dan niet hun eigen stem hoort. Bij één van de laatste kandidaten komt Donnie er pas achter dat hij niet naar een live-optreden kijkt. 

Staande
Lees ook:
Staande ovatie in ICSYV: 'Ga je morgen draaien op de radio'

Dat spannende Baywatch-pakje van de jongen op het podium kan zomaar weggeven of hij wel of juist niet kan zingen. Z'n bovenlichaam is bloot, waarna de juryleden discussiëren over het aanspannen van je buikspieren tijdens het zingen. Dat lijkt deze kandidaat namelijk niet goed te doen. 

Donnie, die vindt dat hij niet zo goed kan zingen, mengt zich in de discussie en zegt tegen Danny de Munk: "Maar Danny, denk je niet door de manier waarop hij zong en met het handje, zich breed te maken... Zingen vanuit je middenrif, heb ik gehoord." Waarop Danny zegt: "Dit is nog playback, hè?"

"Oh, dit is niet live?" roept de rapper vervolgens als het kwartje valt. "Dit is gewoon playback?" Carlo Boszhard proest het ondertussen uit: natuurlijk playbackt de jongen op het podium, het is de lipsync-ronde.

Carlo
Lees ook:
Carlo over nieuw seizoen ICSYV: 'Meer valse zangers in de finale'

Maar hé, Donnie is Donnie. Waarschijnlijk komt geen rapper in Nederland die zo slecht zijn huiswerk heeft gedaan zo goed weg met een blunder op televisie.

I Can See Your Voice wordt iedere vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. Of bekijk de afleveringen (terug) bij Videoland. 

Carlo over nieuw seizoen ICSYV: 'Meer valse zangers in de finale'

01:45