Ga naar de inhoud
Entertainment

Lowlands wil zich niet uitlaten over aantal overgebleven kaarten

Lowlands Beeld © ANP

Concertorganisator MOJO wil niet zeggen hoeveel kaarten er nog over zijn voor de komende editie van 'Lowlands'. Het gaat om kaarten die niet verkocht zijn tijdens de pre-sale van afgelopen week en die aanstaande zaterdag vanaf 11.00 uur beschikbaar komen voor de reguliere kaartverkoop.

Omdat de edities van Lowlands in 2020 en 2021 vanwege de coronamaatregelen niet doorgingen, kregen tickethouders voor die jaargangen deze week als eerste de kans om kaarten voor het festival in 2022 aan te schaffen. Hoeveel mensen daar gebruik van hebben gemaakt, en hoeveel er dus nog over zijn voor de reguliere verkoop, wilde een woordvoerder van MOJO vrijdag niet zeggen. Wel dat ze "zeer tevreden" zijn met het verloop van de kaartverkoop. In totaal zijn er 60.000 tickets beschikbaar voor het driedaagse evenement in Biddinghuizen.

Lowlands-baas:
Lees ook:
Lowlands-baas: 'Kabinet meet met twee maten'

Lowlands vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 21 augustus. In totaal treden zo'n 250 acts op. Concertorganisator MOJO maakte eerder al bekend dat onder meer Stromae en Arctic Monkeys naar het evenement komen. Ook The Opposites, James Blake, Balthazar en Michael Kiwanuka staan op de lijst met artiesten, net als Bring Me The Horizon, Lewis Capaldi, Pendulum, Eefje de Visser, Froukje en Jungle.

Stromae
Lees ook:
Stromae en Arctic Monkeys onder acts op Lowlands

Hoewel de komende versoepelingen hoopvol zijn voor de evenementenbranche was dit een maand geleden nog heel anders. De besmettingscijfers liepen hoog op, maar toch mochten de basis- en middelbare scholen weer open. Dat was natuurlijk heel fijn, maar er waren ook zorgen. Andere branches trokken aan de bel. Zij willen óók open. Rapper Typhoon sprak zich hierover uit bij RTL Boulevard. 

Typhoon over lockdown: 'Vreemd hoe ze met onze branche omgaan'

07:53