Ga naar de inhoud
Entertainment

Natasja Froger over huwelijkscrisis: 'We zijn allebei vreemdgegaan'

René en Natasja Froger Beeld © ANP

Natasja Froger (56) en René Froger (61) zijn inmiddels al dertig jaar getrouwd, maar nog steeds zijn ze stapelgek op elkaar. In een interview met 'Vrouw' van 'De Telegraaf' vertelt ze dat ze nog steeds 'intens verliefd' naar hem kan kijken, maar dat dit niet altijd zo is geweest: de twee zijn namelijk door diepe dalen gegaan in hun huwelijk.

"Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe geven"

Toen Natasja René leerde kennen, was hij nog getrouwd. Zij werkte destijds als stewardess en vloog René naar de finale van de Europa Cup. "De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen", blikt ze terug. "Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks. We hebben dat gevoel nog heel lang weggestopt, want René was getrouwd en dat was voor mij echt een no-go. Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe geven. Ook omdat ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?"

Natasja
Lees ook:
Natasja Froger heeft niets met botox: 'Alle vrouwen lijken op elkaar'

Er bleek echter geen houden aan te zijn en René besloot uiteindelijk zijn eerste vrouw Yolanda te verlaten. "Later trouwde zij met René's beste vriend. Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg, denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft", aldus Natasja.

Natasja
Lees ook:
Natasja Froger zaait verwarring met foto van haar 'jonge' moeder

Tot op de dag van vandaag is ze nog dolgelukkig met hem: "We kunnen intens genieten van helemaal niets samen; wandelen met de honden, fietsen door de natuur. En we gunnen elkaar ook vrijheid, ik gun hem zijn carrière en hij mij die van mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen. Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken."

René
Lees ook:
René en Natasja Froger blikken terug op eerste ontmoeting

Toch hebben ze ook voor hete vuren gestaan. "René en ik zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden", zo geeft ze toe. "We hebben een periode afzonderlijk gewoond tijdens een time-out. We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan. Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven. Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen."

René en Natasja Froger in tranen om ontroerende, oude beelden

02:04