Ga naar de inhoud
Entertainment

K3 zoekt K3-kandidaat doet mee aan Vlaamse De Bachelor

Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Van 'Oya Lélé' naar 'ik wil met Fabrizio mee'. Na een eerder avontuur in 'K3 zoekt K3’ probeert de 29-jarige Karina nu het hart van Fabrizio Tzinaridis (29) in de Belgische versie van 'De Bachelor' te veroveren. Weet ze hier wél de winst te behalen?

"Het was heel goed gezongen, maar op sommige momenten iets te sexy"

In 2015 zette Karina alles op alles om een plek in de meidengroep K3 te bemachtigen. De publieksjury was enthousiast, maar helaas wist ze Karen, Kristel, Josje en Gert niet te overtuigen van haar zang en danskunsten. Daarnaast vonden ze de uitstraling van de jonge dame iets te pikant. "Het was heel goed gezongen, maar op sommige momenten iets te sexy", aldus Kristel.

Van die sexiness kan ze nu gebruikmaken bij haar zoektocht naar de ware liefde. Of Fabrizio het meer kan waarderen dan Kristel is nog even afwachten. Het programma is woensdag pas van start gegaan.

Thomas
lees ook:
Thomas hint op succesvolle afloop De Bachelor in trailer

Eerder liet Fabrizio in een interview weten 'rekening te houden met verkeerde intenties van vrouwen’. Hij is naar eigen zeggen op zoek naar een toekomstige partner die voor hem kiest en niet voor zijn bekendheid. "Goedele Liekens hielp me tijdens het hele proces om dat scherp te stellen, maar ik had er ook zelf vertrouwen in dat ik daar doorheen zou kijken."

Niek
lees ook:
Niek van De Bachelor vloog door de ruit na ruzie met beveiliger

Ook in Nederland gaat er binnenkort een nieuw seizoen van De Bachelor van start. Bij ons gaat StukTV-ster Thomas van der Vlugt op zoek naar de liefde van zijn leven. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder:

Thomas uit De Bachelor reageert geschokt op plottwist: 'Wat is dit?'

00:31