Entertainment

Tino Martin: 'Voelde alsof hele land boos op me was na 5 mei'

10 februari 2022 13:35 Aangepast: 10 februari 2022 14:10
Tino Martin Beeld © ANP

Het omstreden optreden van Tino Martin (38) op Bevrijdingsdag achtervolgt de zanger nog steeds. Na de show, die te volgen was via een livestream, kreeg de zanger veel kritiek omdat hij vals zong. In de podcast van Paul de Leeuw (59) 'De Leeuw Lult Verder' blikt Tino terug op deze al eerder genoemde 'zwarte bladzijde'.

"Ik werd er heel erg onzeker van"

"Daar heb ik wel een deuk van opgelopen. Ik werd er heel erg onzeker van ook", vertelt Tino over het optreden. Wat er precies allemaal misging is te veel om op te noemen, stelt hij in de podcast. Zo zat hij die dag aan zware medicatie vanwege zijn reuma. "Ik had zo'n pijn die ochtend, dat ik veel te veel medicatie had genomen." Ook bleek achteraf dat hij tijdens zijn optreden ook nog eens corona had. "Er ging daar van alles mis", besluit hij.

Na het optreden bood Tino zijn excuses aan. Voor hem voelde het namelijk 'alsof het hele land boos' op hem was. Ook de optredens die na Bevrijdingsdag volgden, waren moeilijk voor de zanger. "Ik ging met een staart tussen mijn benen het podium op", vertelt hij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tino Martin geeft eerste reactie aan LuckyTV na veelbesproken optreden

Verder geeft hij aan dat er wat technische problemen speelde, maar dat deze problemen niet relevant zijn om te benoemen aangezien er al te veel misging. "Eigenlijk wilde ik er niet meer over praten. Er zijn genoeg redenen waarom het daar mis ging. En eigenlijk wil ik het gewoon zo snel mogelijk vergeten", aldus de zanger. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Tino Martin bundelen hun krachten

Ook bij onze entertainmentdeskundige Rob Goossens heeft Tino Martin geen positieve indruk achtergelaten met zijn gezang:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore