Ga naar de inhoud
Entertainment

Spierbundel Nick Schilder pronkt op cover Men's Health

Nick Schilder voor Men's Health Beeld © Men’s Health – Stef Nagel

Nick Schilder (38) heeft de afgelopen weken een streng schema gevolgd om zo fit mogelijk te verschijnen op de cover van de 'Men's Health'. Dat is hem gelukt, en hoe! RTL Boulevard heeft de primeur. 

De Volendammer viel in totaal zo'n 14 kilo af voor de shoot van het blad en liet elke drie weken zijn bloedwaardes afnemen bij een gespecialiseerd bureau, zodat zijn voedingsschema's perfect zouden aansluiten. Hoewel zijn vrouw Kirsten enorm trots op haar vent is, mist ze stiekem ook wel zijn oude lichaam. Want, zo verklapt 'de vrouw van' aan ons; die gespierde armen liggen namelijk helemaal niet zo lekker. Dus wat haar betreft mag hij wel weer een paar kilo aankomen. 

Door corona moest Nick vooral thuis aan de bak, omdat de sportscholen dicht waren. Dat maakte het wel lastig. Ook had hij geen personal trainer, maar wel iemand die hem op afstand begeleidde. 

Nick
Lees ook:
Nick Schilder 14 kilo afgevallen voor Men's Health-cover

De wederhelft van Simon Keizer sprak eerder over de weg naar zijn strakke sixpack in de talkshow van Beau van Erven Dorens, die hem daar 'mager' noemde. "In 2010 ben ik begonnen met krachttrainingen. Dit was een bucketlist-item", vertelde Nick toen. "Ik dacht: ooit wil ik dat niveau halen, maar ik vond het moeilijk om een beweegreden te vinden." 

Nadat hij belachelijk werd gemaakt door zijn vrienden vanwege zijn veganistische levensstijl, besloot hij hen een (vegan) koekje van eigen deeg te geven en te laten zien dat je niet alleen maar kip met rijst hoeft te eten voor een gespierd lichaam.

Diggy
Lees ook:
Diggy Dex, Nick Schilder en Roel maken cover van Hazes-hit

De Men's Health ligt morgen bij abonnees op de mat en vrijdag in de winkel en is te bestellen in de webshop van Men's Health. Hierin deelt Nick aan de hand van een uitgebreid interview onder andere wat de mentale en fysieke impact is van vijf keer per week trainen op een veganistisch dieet. Kleine spoiler: het was niet bepaald easy.

Ervaringsdeskundige Maxim Hartman mocht de cover tijdens de uitzending van RTL Boulevard onthullen.

Maxim onder de indruk van lichaam Nick Schilder: 'Afgetrainde paling'

04:19