Ga naar de inhoud
Entertainment

Carlo Boszhard deelt video uit 'tijd dat hij niet sliep voor opnames'

Carlo Boszhard Beeld © ANP

Carlo Boszhard (52) draait inmiddels al zo lang mee in het televisievak, dat je bijna zou vergeten dat ook hij ooit aan het begin van zijn carrière stond en peentjes zweette. Van precies zo'n moment deelt de presentator nu zelf een fragment.

"Wat leuk! Zo bijzonder"

De bewuste video, die stamt uit 1997, deelt Carlo via zijn Instagram-pagina. Daarin presenteerde hij 'bloednerveus' de GTST-quiz. Kennelijk was Carlo in die tijd op zoek naar goedkeuring, want hij vraagt in dit filmpje aan 'de grote' Joop van den Ende of het allemaal wel goed gaat. 'In een tijd dat ik wekenlang niet sliep voor een opname…' schrijft de presentator.

Collega's van Carlo vinden het een schitterend fragment om te zien. 'Wat leuk! Zo bijzonder', schrijft Edsilia Rombley. Soy Kroon: 'Wát zoet. Kijk je lieve, zenuwachtige koppie.' Ook Do en Danny de Munk zijn onder de indruk.

Carlo
lees ook:
Carlo Boszhard noemt Australische MAFS 'over the top'-versie GTST

Inmiddels is Carlo een doorgewinterde tv-persoonlijkheid en is hij onderdeel van veel populaire programma's, zoals The Masked Singer en I Can See Your Voice. In Married at First Sight neemt Carlo de rol van cupido aan en probeert hij de door de wetenschap aan elkaar gekoppelde stellen advies te geven. Het zevende seizoen van de datingshow is inmiddels al een tijdje bezig en de presentator belooft dat het 'alle kanten' op gaat. In de video hieronder vertelt Carlo er alles over.

Carlo
lees ook:
Carlo Boszhard kwam 10 kilo aan tijdens feestdagen in lockdown

Carlo verklapt wat over nieuw seizoen MAFS: 'Gaat alle kanten op'

01:52