Ga naar de inhoud
Entertainment

Katy Perry doet pikante onthulling: 'Orlando is een wilde hengst'

Beeld © Getty Images

Het gebeurt niet vaak dat wereldsterren iets loslaten over hun seksleven, maar Katy Perry (37) had er woensdagavond in de 'Kyle And Jackie O Show' geen moeite mee om uit de doeken te doen dat haar partner Orlando Bloom (45) 'en wilde hengst' is.

"En dat is hoe ik het graag wil"

En Orlando zou niet zomaar een wilde hengst zijn. Nee, hij is ook nog een wilde hengst 'die je niet kan temmen', aldus Katy. De presentator van het programma waarin Katy te gast was vroeg naar de beruchte naaktfoto van Orlando van vijf jaar geleden. "Is hij netter nu hij vader is?" De twee artiesten hebben samen dochtertje Daisy Dove.

"Hij is niets veranderd", antwoordde de zangeres op die vraag. "Je kunt die man niet tegenhouden. Hij is een wilde hengst. En dat is hoe ik het graag wil", zegt Katy.

Katy
lees ook:
Katy Perry onder de indruk van cover door Nederlandse zangeres

Katy en Orlando begonnen aan het begin van 2016 te daten. In februari 2017 gingen ze tijdelijk uit elkaar om vijf maanden later weer samen te komen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en in 2020 kregen ze dus samen hun eerste kindje. In maart vorig jaar vertelde Orlando nog in een interview dat hij en Katy minder seks hadden nadat hun dochter werd geboren. Dat is nu dus niet meer het geval als we Katy moeten geloven.

Het stel is al een tijdje verloofd, maar nog steeds bezig met het vinden van een trouwlocatie. De coronacrisis maakt het er volgens de Amerikaanse ook niet makkelijker op. "Iedere paar maanden is er weer een nieuwe variant, en weer een nieuwe variant en weer een nieuwe variant..." Als de pandemie voorbij is, dan is het volgens de zangeres wel tijd om te feesten.