Ga naar de inhoud
Entertainment

Zwangere Rihanna brengt bezoek aan dakloze veteranen in LA

Beeld © ANP

Rihanna (33) heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan de West Los Angeles Veterans Affairs campus in Brentwood, Californië, om daar te spreken met dakloze veteranen die zich op verschillende manieren hebben ingezet voor de Verenigde Staten. De zangeres nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar veteranen uit het leger, de marine of de luchtmacht. Zelf wilde ze hier geen ruchtbaarheid aan geven, maar een paar dagen later lekte haar bezoek toch uit nadat de organisatie Always For The People foto's van de zwangere 'RiRi' op sociale media plaatste.

"Ze was oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de veteranen en doneerde kleding"

"Dank je wel Rihanna, voor al je liefde en steun en vooral je luisterend oor naar de veteranen. Het is te gek voor woorden dat mensen die hun land in de meest moeilijke situaties gediend hebben op zo'n erbarmelijke manier moeten leven. Zonder een dak boven hun hoofd, zonder gezond eten en opgesloten zijn op een stuk grond waar nauwelijks een goede wasgelegenheid is. Deze mensen verdienen een veel betere behandeling na alles wat ze voor hun land gedaan hebben", aldus een woordvoerder van de organisatie.

Gigi
lees ook:
Gigi Hadid door het stof na ongelukkige felicitatie Rihanna

Rihanna, die afgelopen week bekend maakte zwanger te zijn van haar eerste kindje met haar vriend A$AP Rocky, was volgens bronnen 'zeer betrokken'. "Er was geen cameraploeg aanwezig en ze kwam gewoon in haar makkelijke kloffie, dus zonder opsmuk. Ze was oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de veteranen en doneerde kleding, slaapzakken, dekens, zaklampen, toiletpapier, thermosflesjes en eten. Hoewel ze daar niet kwam als Rihanna de superster, ging ze wel met mensen op de foto die daar om vroegen. Deze vrouw heeft het hart op de goede plek en juist omdat ze hier zelf niets over naar buiten heeft gebracht maakt dat haar gebaar nog oprechter."