Entertainment

Dries Roelvink is 'geheime wapen' van Sven Kockelmann bij Op1

08 februari 2022 14:58
Dries Roelvink en Svenn Kockelmann Beeld © ANP

Sven Kockelmann (52) staat bekend als één van de beste interviewers van Nederland. Toch heeft hij dit succes niet helemaal aan zichzelf te danken. Zanger Dries Roelvink (63) staat de presentator namelijk bij met tips en tricks over de showbizzwereld, zo vertelt hij in een artikel van 'Veronica Superguide' over Sven.

"Sven heeft weinig gevoel voor showbizz"

Het is geen voor de hand liggend duo, maar Dries beweert toch echt de rechterhand van de gevierde presentator te zijn. "Sven heeft weinig gevoel voor showbizz", begint hij. "Als hij in Op1 mensen uit de showbizzwereld moet interviewen en research aan het doen is raadpleegt hij me soms. Zo van: 'Hoe werkt dit, Dries? En zou dat echt zo zijn gegaan? Werkt dat zo in de showbizzwereld? Dat meen je niet!'" Daarom noemt de zanger zichzelf 'het geheime wapen' van Sven. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dries Roelvink over authenticiteit Martien Meiland: 'Twijfels over'

Ondanks dat de twee weinig overeenkomsten hebben, zijn het de beste maatjes. "Sven is heel fijn gezelschap. Als we uit eten zijn valt het nooit stil. Met hem kun je overal over praten. Hij heeft verstand van eten, wijnen, muziek… noem maar op." 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dries Roelvink: 'Ik ga volgend jaar naar songfestival'

Maar natuurlijk is Dries veel meer dan alleen Svens sidekick. Eind vorig jaar bracht de zanger bijvoorbeeld zijn eigen biografie uit. Wij spraken hem hierover tijdens de lancering:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore