Entertainment

Nieuwe realityserie Kardashians start in april

08 februari 2022 01:37 Aangepast: 08 februari 2022 07:21
Kardashians Beeld © ANP

De nieuwe serie van de familie Kardashian/Jenner is vanaf 14 april te zien. Dat maakte streamingservice Hulu maandag bekend. Buiten de VS zal de realityserie te zien zijn op het Star-kanaal van Disney+.

"Van de intense druk van het leiden van miljardenondernemingen tot de hilarische pret van kinderspeeltijd en ritjes naar school; de serie neemt kijkers mee in het eerlijke verhaal over liefde en leven in de spotlights"

Hulu bracht een korte trailer uit waarin Kourtney, Kim en Khloé Kardashian en Kris, Kendall en Kylie Jenner te zien zijn. Uit het clipje valt verder niet op te maken hoe de nieuwe realityserie, die The Kardashians gaat heten, eruit komt te zien. In een statement liet Hulu weten: "Van de intense druk van het leiden van miljardenondernemingen tot de hilarische pret van kinderspeeltijd en ritjes naar school; de serie neemt kijkers mee in het eerlijke verhaal over liefde en leven in de spotlights."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ze gaan gewoon door: dit is de teaser van de nieuwe Kardashian show

De familie maakte eerder voor zender E! twintig seizoenen van de serie Keeping up with the Kardashians. In september van 2020 maakten ze bekend dat die show na veertien jaar ten einde zou komen. Een paar maanden later werd duidelijk dat ze een nieuwe serie zouden gaan maken voor Hulu.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pete Davidson maakt relatie met Kim Kardashian officieel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore