Ga naar de inhoud
Entertainment

Gigi Hadid door het stof na ongelukkige felicitatie Rihanna

Beeld © ANP

Vorige week werd bekendgemaakt dat Rihanna (33) en A$AP Rocky (33) samen hun eerste kindje verwachten. Gigi Hadid (26) was er als de kippen bij om het stel te feliciteren, maar veroorzaakte daarmee onbedoeld de nodige commotie.

"Ik doelde op Rihanna, Rocky én de baby"

Rihanna plaatste vorige week een foto op haar Instagram waarop haar babybuik duidelijk te zien is. 'How the gang pulled up to black history month' zo schreef ze bij het kiekje. De zangeres werd vervolgens overspoeld met felicitaties, onder anderen door Gigi. Het model schreef 'Drie engels' onder de foto, wat meteen een geruchtenstroom over een tweeling op gang bracht. Verschillende websites pikten het nieuws op en er werd zelfs een viral TikTok-video over gemaakt.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna wil met A$AP Rocky trouwen na geboorte baby

Deze video kwam uiteindelijk bij Gigi terecht, die zich toen pas besefte wat ze teweeg had gebracht. Het model schrijft: 'Ik ben nu net pas op de hoogte gesteld van alle commotie.' Gigi legt uit dat mensen haar woorden verkeerd hebben geïnterpreteerd. 'Ik doelde op Rihanna, Rocky én de baby.' Het is nog maar de vraag of Gigi hiermee de situatie nog kan redden, want veel mensen zijn er inmiddels van overtuigd dat Rihanna zwanger is van een tweeling. Zij denken dat Gigi zich per ongeluk heeft versproken.

'Rihanna
Lees ook:
'Rihanna gelukkiger dan ooit met vriend A$AP Rocky'