Ga naar de inhoud
Entertainment

Bibi Breijman kan eindelijk weer genieten van zwangerschap

Bibi Breijman en dochtertje Teddy Beeld © Instagram @bibibreijman

Waylon (41) heeft een geruststellende update gegeven over zijn vriendin Bibi Breijman (30). Bibi is momenteel zwanger van hun tweede kindje en kampte met hevige zwangerschapsmisselijkheid. Inmiddels gaat het goed met haar, laat de zanger weten in gesprek met RTL Boulevard.

"Bibi voelt zich helemaal oké"

Bibi 'mag alles weer doen van de dokter', aldus Waylon. "Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend." De zanger is vooral blij voor zijn vriendin dat het weer goed gaat met haar gezondheid. "Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed."

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman voelt zich weer 'een stuk beter' na extreme misselijkheid

Net als tijdens de zwangerschap van dochter Teddy heeft Bibi ook deze keer last van hyperemesis gravidarum, ofwel extreme misselijkheid. Het is een kwaal waar zo'n 2 procent van de zwangere vrouwen mee te maken krijgt. Ze werd er zelfs voor opgenomen in het ziekenhuis, maar inmiddels is ze gezond én helemaal van de medicijnen af. 'Ik ben sinds een tijdje getopt met mijn medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben', liet ze zelf onlangs weten. 

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Waylon en Bibi maakten eind oktober bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Vlak daarna werd Bibi opgenomen in het ziekenhuis vanwege HG, dat gepaard gaat met veel overgeven, waardoor de kans op uitdroging bestaat.

Waylon: 'Bibi ligt in een donkere kamer, ze kan helemaal niks'

02:13