Ga naar de inhoud
Entertainment

Ye beschuldigt Kim Kardashian van 'ontvoering' dochter

Kanye West Beeld © ANP

De ruzie tussen Kim Kardashian (41) en haar ex-geliefde Kanye West (44) is nog niet voorbij. Kim liet vrijdag in een verklaring weten niet gediend te zijn van zijn constante aanvallen in de media, maar inmiddels heeft Ye daar weer boos op gereageerd.

De rapper deelde op zijn Instagram een screenshot van de verklaring van zijn ex. Hij nam vooral aanstoot aan het feit dat Kim zich de 'primaire verzorger' van hun vier kinderen noemde in haar bericht. "Hoe bedoel je primaire verzorger", schrijft Ye. Hij beschuldigt zijn ex er bovendien van dat hij hun dochter Chicago op haar verjaardag heeft 'ontvoerd' door niet door te geven waar het feestje zou plaatsvinden.

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian en Ye West gooien met modder op Instagram

Met die uitspraak doelde Ye op de vierde verjaardag van zijn dochter Chicago, waar hij naar eigen zeggen niet was uitgenodigd. Ook zou hij bij de poort van het huis van zijn ex-vrouw door beveiligers zijn tegengehouden. Uiteindelijk kreeg Ye de locatie van Travis Scott, de vriend van Kylie Jenner, en was hij alsnog aanwezig bij het kinderfeestje.

Kanye
Lees ook:
Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus

Ye en Kim liggen al enige tijd in scheiding. De afgelopen tijd heeft Ye meerdere malen gezegd dat hij hoopt op een hereniging, maar hij haalde in interviews en op sociale media ook enkele keren stevig uit naar zijn ex. Kim datet inmiddels al een tijdje met komiek Pete Davidson, terwijl Ye het sinds januari goed naar zijn zin lijkt te hebben met actrice Julia Fox.