Ga naar de inhoud
Entertainment

Romy uit De Bachelor was eerder al samen met déze BN'er

Romy Stuik in De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Vanaf 16 februari deelt Thomas van der Vlugt (29) rozen uit aan vrijgezelle vrouwen die allen voor zijn hart strijden. Eén van de dames die kans maakt op een bloemetje van de 'StukTV'-presentator is de 27-jarige Romy. En die is het wel gewend om met BN'ers om te gaan.

Afgelopen zomer nog deelde Romy namelijk onderstaande foto met Giel Beelen, waarop ze samen innig poseren voor een zweefvliegtuig. Daarbij plaatste ze een veelzeggend hartje. Giel wilde destijds niet reageren op geruchten over een relatie, maar door de deelname van Romy - die net als Giel radio-dj is - aan De Bachelor is het duidelijk dat ze (in ieder geval momenteel) niet samen zijn. Wel volgt zij hem nog op Instagram, hij haar niet.

Drie
Lees ook:
Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

Nu richt Romy haar pijlen op een nieuwe man. Met de nodige levenservaring op zak staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur, met hopelijk Thomas aan haar zijde. 

De presentator volgt met zijn deelname dj Tony Junior op. In een eerdere editie van de reeks vervulde Gaby Blaaser de rol van bachelorette. "Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen", zei Thomas eerder tegenover RTL Boulevard.

Hier zijn de eerste beelden van Thomas in De Bachelor

00:42
Déze
Lees ook:
Déze dames doen een poging tot liefde in de nieuwe Bachelor

De Bachelor is vanaf woensdag 16 februari wekelijks te zien bij Videoland.