Ga naar de inhoud
Entertainment

Bruiloft Guus Meeuwis en Manon Meijers gaat dit jaar 'eindelijk' gebeuren

Guus Meeuwis en Manon Meijers Beeld © Instagram @guus.meeuwis

Het is aan Guus Meeuwis (49) om vandaag alles uit de kast te halen om de 44ste verjaardag van zijn verloofde Manon Meijers onvergetelijk te maken. De zanger is vanmorgen in ieder geval al goed begonnen met een liefdesverklaring op Instagram.

"We gaan het een jaar lang vieren met als hoogtepunt eindelijk eens die bruiloft"

In de post aan zijn 'liefste' schrijft de Brabander dat hij een 'miljoenmiljard' van haar houdt. Maar Manon nóg meer van hem, schrijft ze in de comments. 'Nu je in Brabant woont word je  4 x 11. We gaan het een jaar lang vieren met als hoogtepunt eindelijk eens die bruiloft', aldus Guus.

Guus
Lees ook:
Guus Meeuwis over ophef 'crematorium'-huis: 'Laat het van ons zijn'

Het huwelijk staat al een hele tijd op de planning, maar het coronavirus gooit continu roet in het eten. "We wilden geen Grapperhausje', vertelde de stylist eerder in LINDA.Loves. Manon onthulde in het blad dat het in ieder geval een meerdaagse bruiloft wordt en dat ze daarom twee jurken heeft. "Mijn trouwjurk – ik heb ’m gekocht bij Bloomfeld – hangt al anderhalf jaar in de kast', vertelt ze. "Al ben ik er nog niet uit welke ik wanneer draag." Guus vroeg Manon in 2019 al ten huwelijk.

Guus Meeuwis over uitgesteld huwelijk: 'Aan de liefde ligt het niet'

00:39
Guus
Lees ook:
Guus Meeuwis bedankte al voor Bernhard-rel voor F1