Entertainment

Masked Singer-panel stapt op vanwege deelnemer

03 februari 2022 03:10 Aangepast: 03 februari 2022 07:45
Robin Thicke en Ken Jeong Beeld © ANP

Bij de ontmaskering van een van de deelnemers aan 'The Masked Singer' bleek vorige week Rudy Giuliani (77) mee te doen aan de spelshow. Panelleden Robin Thicke (44) en Ken Jeong (52) verlieten na die onthulling volgens 'Deadline' uit protest het podium.

Rudy Giuliani, eens burgemeester van New York en later de persoonlijk advocaat van Donald Trump, is een omstreden politiek figuur. Hij bleef na de Amerikaanse stembusgang in 2020 lang volhouden dat de verkiezingen 'gestolen' waren van zijn cliënt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edwin Evers ging bijna knock-out tijdens optreden The Masked Singer

In The Masked Singer, oorspronkelijk een Zuid-Koreaans format, zingen bekende mensen verkleed als bijvoorbeeld een ananas, champignon of kwal. Een panel moet vervolgens aan de hand van aanwijzingen raden wie er achter de vermomming zit. In 2020 was er al eens commentaar op de Amerikaanse versie van The Masked Singer omdat de Republikeinse politica Sarah Palin onder een berenkostuum bleek te zitten.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Rob: 'Leontine in The Masked Singer ongemakkelijk'

Volgens Deadline keerden de panelleden uiteindelijk terug naar de set. Jenny McCarthy en Nicole Scherzinger waren daar blijven zitten en maakten wel een praatje met de omstreden deelnemer. De entertainmentsite maakt niet bekend welk kostuum de oud-burgemeester droeg en welk liedje hij zong, omdat de betreffende aflevering nog niet is uitgezonden.

Ook in Nederland is het programma een groot succes, en komt binnenkort weer met een nieuw seizoen!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Nicolette Kluijver niet blij met The Masked Singer: 'Kun je mij echt niet aandoen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore