Entertainment

Déze dames doen een poging tot liefde in de nieuwe Bachelor

02 februari 2022 16:23 Aangepast: 02 februari 2022 18:16
Thomas van der Vlugt in De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Thomas van der Vlugt (29) gaat in 'De Bachelor' op zoek naar zijn ware liefde. Vanaf woensdag 16 februari is het liefdesprogramma wekelijks te zien bij Videoland. Voor het zover is, maken we kennis met de vrouwen die dit avontuur durven aan te gaan. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de zestien dames die vanuit de Mexicaanse hacienda strijden om de laatste roos.

1. Daniek

De Hengelose Daniek (24) werkt als styliste en is een excentrieke thrillseeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait ze haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets misgaat. 

Daniek in De Bachelor Daniek in De Bachelor

2. Demi

Wie openheid zoekt, is bij Demi (26) aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapper misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

Demi in De Bachelor Demi in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drie Nederlandse vrouwen in Vlaamse versie De Bachelor met Fabrizio

3. Diandra

Deze Gooische dame zit vol verrassingen! Diandras (27) hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden.

Diandra in De Bachelor Diandra in De Bachelor

4. Faith

Faith (22) is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

Faith in De Bachelor Faith in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maxime uit De Bachelor last Instagram-pauze in: 'Zo toxic en fake'

5. Frederique

Als ex-topsportroeier is Frederique (26) gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan; Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het avontuur in Mexico.

Frederique in De Bachelor Frederique in De Bachelor

6. Indigo

Deze jonge fashionstudente, hostess én marketeer Indigo (21) is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zijzelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam. 

Indigo in De Bachelor Indigo in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen De Bachelor met Thomas vanaf februari te zien

7. Inge

Inge (30) heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar om naar Mexico te gaan om een gooi naar Thomas' hart te doen.

Inge in De Bachelor Inge in De Bachelor

8. Karen

Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens (22) karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas' liefde wél op de eerste plaats te zetten? 

Karen in De Bachelor Karen in De Bachelor

9. Linde

Linde (24) houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

Linde in De Bachelor Linde in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Mart Hoogkamer op de vlucht voor StukTV: 'Je moet ze vernederen'

10. Lysette

Deze 25-jarige sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven! De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zijde?

Lysette in De Bachelor Lysette in De Bachelor

11. Maureen 

Maureen (22) is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200% Maureen.

Maureen in De Bachelor Maureen in De Bachelor

12. Merel

De Amsterdamse Merel (26) heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt. 

Merel in De Bachelor Merel in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joep uit De Bachelorette te zien in nieuw seizoen MAFS

13. Michelle

Michelle (24) komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen? 

Michelle in De Bachelor Michelle in De Bachelor

14. Patricia

De Groningse Patricia (23) is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief. 

Patricia in De Bachelor Patricia in De Bachelor

15. Romy

Romy (27) werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zijde. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Romy Stuik in De Bachelor Romy Stuik in De Bachelor

16. Yaël 

De Amsterdamse Yaël (29) heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder anderen kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar?

Yaël in De Bachelor Yaël in De Bachelor
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rick breekt helemaal na pikante onthulling in Prince Charming

De Bachelor is vanaf woensdag 16 februari wekelijks te zien bij Videoland. De eerste beelden vind je hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore