Ga naar de inhoud
Entertainment

De Lama's moeten show cancelen vanwege coronavoorschriften

Beeld © ANP

Cabaretgroep TAFKAL, voorheen bekend als De Lama's, verschuift de eerste drie voorstellingen van zijn tournee door Nederland naar andere data. In een bericht op Instagram schrijft de groep dat het vanwege de 1,5-metermaatregel daartoe 'genoodzaakt' is. De tour zou aanstaande vrijdag beginnen in Zwolle.

"Wij willen graag iedereen die een kaartje heeft gekocht zien bij onze shows"

'Er kan met de 1,5-meterregel maar een heel klein deel van de mensen die een kaartjes kochten voor de uitverkochte show in de zaal. Dat vinden wij geen goed idee, want wij willen niet een keuze maken in wie wel of niet mag komen', staat te lezen in een tekst, die cabaretier Tijl Beckand woensdag op Instagram plaatste. 'Wij willen graag iedereen die een kaartje heeft gekocht zien bij onze shows.'

Tijl
Lees ook:
Tijl Beckand zou zelf nooit meedoen aan De Verraders

Het gaat vooralsnog om de shows in Zwolle, Maastricht en Rotterdam. De voorstellingen in die plaatsen zijn allen verzet naar data later in het jaar. Gekochte kaarten blijven geldig.

Om de start van de tournee toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, zal de groep vrijdag optreden bij iemand thuis in Zwolle, schrijft de presentator. 'Voor het kleinste optreden ooit! Tussen de schuifdeuren. Letterlijk. Een live optreden bij iemand thuis.'

Tijl
Lees ook:
Tijl Beckand dankbaar voor gezinssamenstelling: 'Het grootste geluk'

Tijl was onlangs nog te gast in Lago di Beau, waar hij vertelde over de moeilijke relatie met zijn vader. Die video bekijk je hieronder:

Tijl Beckand openhartig over moeilijke relatie met zijn vader

02:57